UN LLIBRE ET TRUCA A LA PORTA

Bona nit a tothom! Avui portem bones noticies per a tots aquells amants de la lectura. Entenem que amb la situació actual fa que sigui per a tots nosaltres difícil sortir de casa tant com desitjarieu. És per això que us fem aquesta proposta que hem triat per posar el nostre granet de sorra a facilitar-vos les coses i entretenir-vos mentre estiguem tancats.

A partir d’avui ja podeu aconseguir els nostres llibres a les plataformes digitals.

I tot això com es fa? Molt senzill només heu d’anar l’enllaç que us adjuntarem a continuació:

Per als mes menuts disposem de dos contes infantils per 10€.
Si voleu el “Guaguigüau i el gegant jove” heu d’anar al seguent enllaç: https://checkout.social-commerce.io/qfLxPQ.

Si voleu el “Guaguigüau i el Mini Barça“: https://checkout.social-commerce.io/Mm74UH.

En canvi, per als amants de la lectura de la nostra terra el vostre llibre és “El senyor del Miracle” : https://checkout.social-commerce.io/CrqIUn que té un preu de 10€ també.


Per últim, aquells més intrigats amb les històries romàntiques i de guerra tenim la novel·la “El Topògraf de Napoleó” versió en català i en castellà per 15€ al següent enllaç: https://checkout.social-commerce.io/dO1fXD

Un cop triat el llibre només haureu d’emplenar un petit formulari per fer el pagament i se us enviarà el llibre a la direcció que desitgeu.

Aquesta iniciativa la tirem endavant perquè creiem que actualment amb la dificil situació que estem vivint, les coses no són fàcils. Serem nosaltres qui us portem el llibre a casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *